Σχετικά με εμάς

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα English for Success, Business, Master, Winnie’s World, Spanish, French and Portuguese έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από την εταιρία ELL Technologies, Canada. 

Η ELL Technologies δραστηριοποιείται σε 35 χώρες με 3,5 εκατ. χρήστες παγκοσμίως. Εξειδικεύεται στη δημιουργία ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που στόχο έχουν να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση εκμάθησης ξένων γλωσσών με χρήση της τεχνολογίας.
Τα προγράμματα της έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους με πιστοποιημένες ακαδημαϊκές και παιδαγωγικές γνώσεις που συνεχώς ενημερώνονται και εκπαιδεύονται. Με την ακαδημαϊκή και τεχνολογική της εμπειρία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από το 1993 στην εκπαίδευση ξένων γλωσσών και έχει πλέον αποκτήσει έναν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκμάθησης σε μαθητές, ενήλικες, εργαζόμενους και υποψήφιος πτυχιούχους.

Η ELL Technologies έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα. Συνεργάζεται με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα και σχολεία από όλο το κόσμο.

Η εταιρία μας, Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε., με 26 έτη εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 2007 της ELL Technologies.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, σε συνεργασία με την  ELL Technologies, είναι η πιο άρτια εκπαιδευτική λύση αυτοδιδασκαλίας που θα μπορούσε να επιλέξει ένας εκπαιδευόμενος, μια εταιρεία για τους εργαζόμενους της ή ένας εκπαιδευτικός φορέας για τους μαθητές του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο